Skip to main content

DOOR TEAMWORK VERGROTEN WIJ SAMEN ONS NETWERK

Liggen jouw skills op een ander vlak? Communicatie en fondsenwerving zijn belangrijke onderdelen binnen Reddingstation Wijdenes waarvoor we je expertise goed kunnen gebruiken. Het reddingstation is voor het grootste deel afhankelijk van donateurs en sponsoren. Daarom moet ons verhaal worden verteld. Zodat iedereen weet hoe belangrijk het werk van Reddingstation Wijdenes is: Samen. Helpen. Redden. Hiervoor ontwikkelen we communicatiestrategieën, zijn we actief op social media en op evenementen.

Fondsenwerving gaat meer over mensen dan over geld. Je bouwt aan relaties en overtuigt ze ervan dat hun ondersteuning onmisbaar is voor het werk van het reddingstation. Als vrijwillig communicatiemedewerker of fondsenwerver kun je het verschil maken. We doen graag een beroep op je creativiteit, teamgeest en organisatievermogen. Je inzet voor Reddingstation Wijdenes getuigt van maatschappelijke betrokkenheid en geeft een goed gevoel!

VRIJWILLIGERSWERVING%20CF%20WIJDENES%20-%20Variation%2001%20-%20Square%201%201%20-79fffe63 Door teamwork vergroten wij samen ons netwerk
redderworden1-e1cea041 Door teamwork vergroten wij samen ons netwerk

SAMEN HELPEN REDDEN

De reddingboot komt terug van een geslaagde redding. Nu is het als helper aan wal jouw beurt. Het verhaal van deze redding ga je gebruiken bij een presentatie aan lokale ondernemers die geïnteresseerd zijn in het werk van Reddingstation Wijdenes. Het reddingstation moet nieuwe reddingspakken aanschaffen en kan extra sponsoring goed gebruiken. Je maakt een crowdfundingpost op social media om aandacht hiervoor te vragen. Nu alleen nog een bericht naar de coördinator communicatie sturen over het PR-plan van het volgende event van jullie reddingstation. 

Dit is SAMENHELPENREDDEN. En daarvoor hoef je niet op een boot door de golven te knallen en een nat pak te halen. Reddingstation Wijdenes kan niet zonder vrijwillige fondsenwerf-helden en communicatie-kanjers die vanuit huis impact maken en tegelijkertijd zichzelf ontwikkelen door dit bijzondere teamwork. 

WAT KRIJG JE ER VOOR TERUG

Wij zorgen dat jouw wereld wat groter wordt. Door een nieuw netwerk van mensen met allerlei achtergronden. Ruimte om jouw ideeën, creativiteit en kennis in te zetten. Opleidingen en bijwonen van toffe events rond het reddingstation. Maar vooral unieke werkervaring met zichtbaar resultaat. En uiteraard mag je ook eens meevaren op een reddingboot.

MAAK JIJ ONS REDDINGSWERK MOGELIJK?

Reddingstation Wijdenes is op zoek naar een enthousiaste en creatieve fondsenwerver. Oftewel iemand die weet hoe sponsoren en donateurs te vinden en te behouden, zowel online als offline. Jij zorgt dat: 

  • potentiële sponsoren en donateurs kennismaken met het werk van het reddingstation door presentaties, rondleidingen en evenementen te organiseren 

  • Sponsoren en donateurs een band opbouwen met het reddingstation door leuke activiteiten en evenementen te bedenken en organiseren. 

  • Onze lokale events veel aandacht krijgen, door jouw creatieve communicatie/Pr-plannen. 

  • De social media en website van ons reddingstation gevuld zijn met aansprekende berichten. 

Je hoeft niet alles te doen, één taak oppakken is ook prima. Je doet het ook niet alleen, want reddingswerk is altijd teamwork. Je werkt veel samen met de coördinator communicatie, die, net als jij, zo'n 8 uur per maand besteedt aan dit leuke vrijwilligerswerk. Ook heb je overleg met het bestuur van het reddingstation (lokale commissie), het landelijk KNRM kantoor in IJmuiden en fondsenwervers bij andere KNRM reddingstations. 

INTERESSE?

Wil je je aanmelden als fondsenwerver bij Reddingstation Wijdenes?
We zijn benieuwd naar je verhaal en willen graag met je in gesprek!

shape1 Door teamwork vergroten wij samen ons netwerk
knrm-gelieerd Door teamwork vergroten wij samen ons netwerk
anbi Door teamwork vergroten wij samen ons netwerk
cbf Door teamwork vergroten wij samen ons netwerk

't Wuiver 1A - 1608 ES Wijdenes
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
088 999 6102

IBAN: NL87 RABO 0124 731 856
KVK: 37131173
RSIN: 817639342

fb Door teamwork vergroten wij samen ons netwerk
insta Door teamwork vergroten wij samen ons netwerk
youtube Door teamwork vergroten wij samen ons netwerk
logo-tiktok Door teamwork vergroten wij samen ons netwerk
twitter Door teamwork vergroten wij samen ons netwerk
Linkedin Door teamwork vergroten wij samen ons netwerk

reddingstationwijdenes.nl

Web+Design door WEBJONGENS