DONEREN AAN REDDINGSTATION WIJDENES

KIES JOUW MANIER

DONEER EN HELP MEE

Reddingstation Wijdenes is een goed doel dat voor haar financiering afhankelijk is van donaties van mensen zoals jij. Wil jij het goede en belangrijke werk van Reddingstation Wijdenes graag steunen? Ervoor zorgen dat wij mensen kunnen blijven redden en noodhulp kunnen verlenen op het water? Help ons dan met een gift of (periodieke) schenking.
SAMEN • HELPEN • REDDEN

WORD DONATEUR

Redders aan de wal.

Zo noemen wij onze donateurs. 
Dat zijn betrokken mensen die Reddingstation Wijdenes vrijwillig steunen met een vast bedrag per maand, kwartaal of (half)jaar.

Zonder hun financiële ondersteuning kunnen wij ons belangrijke werk niet doen: het redden en helpen van mensen in noodsituaties op het water.

EENMALIGE DONATIE

Steun je ons liever met een eenmalige donatie?
Dan kan dat natuurlijk ook!

Jouw donatie gebruiken we om onze vrijwillige redders op te leiden en om onze reddingboten en reddingmaterieel aan te kopen en te onderhouden. Welk bedrag je wilt schenken, bepaal je zelf. Wij zijn blij met iedere euro die je voor Reddingstation Wijdenes kunt missen.

REDERSKRING

Een groot aantal bedrijven steunt Reddingstation Wijdenes. Met een financiële donatie, in natura of een combinatie van beide. Een mooi voorbeeld is de Rederskring.

Lokale bedrijven verenigd in de Rederskring zorgen voor structurele steun aan het reddingstation. Als dank voor de steun wordt er jaarlijks een Redersdag georganiseerd met een vaartocht en netwerkborrel.

KOM IN ACTIE

Heb je plannen om een inzamelingsactie te organiseren voor Reddingstation Wijdenes? Wil je liever in plaats van cadeaus voor je verjaardag of jubileum een gift aan het reddingstation? 

Via ons crowdfundingplatform ontdek je meer over de mogelijkheden en kan je direct een inzamelingsactie opstarten. Wij helpen je graag met de organisatie en advies.

REDDINGSTATION WIJDENES IS EEN ANBI

Reddingstation Wijdenes is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat betekent dat je gift (deels) aftrekbaar is van de belasting. Je donatie of schenking is bij Reddingstation Wijdenes in goede handen.

Als door het CBF erkend goed doel (Centraal Bureau Fondsenwerving) voldoen wij aan de strenge kwaliteitseisen van het CBF. Ieder jaar checkt een CBF toezichthouder of wij doen wat we beloven, zorgvuldig met ons geld omgaan en bijdragen aan een betere wereld. 

't Wuiver 1a -1608 ES Wijdenes
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
088 999 6102

IBAN: NL87 RABO 0124731856
KVK: 37131173
RSIN: 817639342

reddingstationwijdenes.nl

Web+Design door WEBJONGENS